Life Fitness: kwalitatieve fitnessapparatuur voor fitnesscentra en enthousiaste (top)sporters

Inhoudsopgave

Al meer dan veertig jaar fitnessapparatuur
Energiek en gezond door het leven gaan, dat is wat iedereen het liefste wil. Life Fitness, de wereldwijd bekende Amerikaanse producent van fitnessapparaten, levert daar graag een bijdrage aan. Het is begonnen met de elektronische Lifecycle; deze innovatieve fitnessfiets werd meer dan veertig jaar geleden door Life Fitness ontwikkeld. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer gegroeid en komen er voortdurend weer nieuwe ontwerpen op de markt. Life Fitness telt inmiddels, verspreid over meer dan 120 landen (waaronder Nederland), ruim 185 officiële dealers.

Life Fitness overal op de wereld
Bij Life Fitness vind je kwalitatief hoogstaande producten die gemaakt zijn van uitstekende materialen. Daarnaast zijn deze onderhoudsvriendelijk en uiterst stevig zodat je er altijd van op aan kunt, of je nu de eigenaar van een fitnessinstituut bent of de sporter zelf. Geen wonder dat je bij zoveel fitnesscentra in allerlei landen de befaamde fitnesstoestellen tegenkomt.

Cardiofitness en krachttraining
De fraai ontworpen Life Fitness apparatuur bestaat uit een professionele lijn en een lijn bedoeld voor privégebruik. Bewegen wordt nog aangenamer wanneer ondersteuning geboden wordt door middel van efficiënte fitnesstoestellen. Life Fitness levert deze in de gewenste formaten en kleuren. Cardioapparaten als loopbanden, fietsen en cross- en hometrainers zijn enkele voorbeelden van geliefde toppers. Wat betreft producten op het gebied van krachttraining kun je denken aan onder meer gewichtsschijven, verschillende soorten ‘presses’ voor afzonderlijke lichaamsdelen en steekgewichten. Met jouw conditie zal niks mis zijn!