Krachtstation

Inhoudsopgave

Mannen zijn vaak even ontevreden over hun figuur als vrouwen. Mannen willen een stevig lichaam. Een lichaam dat bij een man hoort. Als man wil je dan ook alles in verhouding trainen. Want welke man wil nu een gespierde torso onder een stel ongetrainde magere benen? Omdat niemand er graag asymmetrisch wilt bijlopen, is het krachtstation ontwikkeld. Een workout toestel dat ervoor zorgt dat elke man, maar ook elk vrouw met opbouwende gewichten aan het perfecte figuur kan werken.


Opgelet

Het krachtstation is een multifunctioneel krachttrainingtoestel. Het is veelal aan te raden dit toestel in samenspraak en goedkeuring met een sportarts te gebruiken. Door optimistisch met te zware gewichten te beginnen, kan ervoor zorgen dat spierblessures al snel de kop zullen opsteken. Volg daarom steeds het programma dat door arts of fitnesscoach wordt opgelegd. Niet meer, maar ook niet minder

Krachttraining

Echt elke spier in je hele lichaam zal met het krachtstation getraind kunnen worden. Je borstspieren trainen met de butterfly, het ontwikkelen van je dijspieren door een staaf op en neer te bewegen met je benen en verbreedt je verschillende armspieren door onder andere de zittende roeibewegingen en pulley’s te doen.

Rugklachten

Het krachtstation kan tevens ook een oplossing zijn voor je rugklachten. Door de buikspieren sterker te maken zullen deze automatisch gebruikt worden tijdens het tillen. Hierdoor zal de rug minder belast worden. Maar vergeet niet dat je met het krachtstation ook je rugspieren kan versterken.

Haal vandaag het krachtstation in huis en bekom jouw gewenste lichaam.